GEMINI NATROMIND
Splaiul Unirii 162, sector 4, Bucuresti
Tel: (+40 21) 3007078, (+40 21) 3007079, 0372-750184
Fax: (+40 21) 3007070
Email: office@condimente.ro
URL: http://www.condimente.ro
   
Home
Despre GEMINI
Puncte de lucru
Produse
Condimente naturale
E
Retete
GEMINI NATROMIND este acum una din primele firme de productie, comercializare si distributie de condimente, aditivi, proteine, mixuri complete pentru industria alimentara, acoperind aproape intreg teritoriul Romaniei. Serviciile noastre se bazeaza pe larga gama de produse si de retete pentru clientii nostri, avand convingerea ca oferta cat mai variata si aliniata curentelor gusturi catre clientii nostri este cheia scuccesului.
GEMINI NATROMIND crede ca este partenerul competent pentru gustul potrivit. Flexibilitatea, rapiditatea si siguranta, toate joaca un rol in acestea, la fel ca si parteneriatul apropiat, cu deservire imediata.
Categoriile de produse oferite cuprind o gama larga de condimente, amestecuri de condimente, mixuri complete pentru preparate, aditivi alimentari, produse complete pentru injectare si tamblerizare, coloranti, proteine alimentare, arome si esente alimentare, hidrocoloizi alimentari.
Noi mentinem cu partenerii nostri de afaceri o relatie bazata pe incredere reciproca, cinste si fidelitate. Scopul nostru este sa crestem si sa consolidam increderea in capacitatea noastra sa oferim calitate si astfel si in calitatea sigura a produselor si serviciilor noastre. Facem toate eforturile sa respectam toate criteriile de calitate si fezabilitate si sa facilitam ideile inovatoare de piata.
 
 

© 2003 GEMINI NATROMIND SRL Splaiul Unirii 162, sector 4, Bucuresti